Ljepota uvijek ide zajedno sa zdravljem. Upravo zbog toga, donosimo Vam ponudu koja je savršena za oporavak kose od štetnih utjecaja hemikalija, okolišta, soli, sunca i različitih tretmana. Megapopust Vam u suradnji sa frizerskim salonom Miss Earth donose popust na paket usluga koji uključuje šišanje, feniranje, dijagnostiku vlasišta, dubinsko pranje kose, revitalizirajući regenerativni tretman kose korištenjem Harologi preparata za kosu.


Nakon tretmana dobit ćete karton u kojem je opisano stanje Vašeg vlasišta. Sam tretman počinje tako što se najprije testira kosa sa testerom koji ukazuje na ravnotežu vlage u Vašoj kosi. Na osnovu rezultata, dobit ćete savjete kako da najbolje održavate zdravlje Vaše kose. Osim toga, nakon dijagnostike vlasišta, dobit ćete karton sa opisom stanja i zdravlja Vašeg vlasišta. Pomoću mikrokamere može se vidjeti stanje Vašeg vlasišta, odrediti tip Vaše kose. Nakon što se utvrdi dijagnostika Vašeg vlasišta, Vaša kosa dobija odgovarajući tretman.


Najprije je potrebno napraviti piling pomoću Harologi E.F.A ulja koje se nanosi pomoću plastičnog aplikatora i utrljava u kosu prstima, pri čemu se posebna pažnja posvećuju oštećenim dijelovima kose. Kosa se zatim prekrije i ostavi da djeluje 15 – 20 minuta, ispod haube za kosu. Sljedeća faza je postupak čišćenja pomoću Harologi Hair and Skalp Deep Cleanser šamponom. Zatim slijedi proces uravnoteživanja PH vrijednosti vlasišta što se postiže pomoću Multi Treat obloge za njegu, koji odstranjuje nečistoću, pruža regenerativan učinak na kosu i vlasište. Potrebno je također da Multi Treat djeluje oko 15 minuta na kosu, nakon čega se na kosu nanosi odgovarajući balzam. Nakon što ste podarili jedan zdravi tretman kosi, onda je spremna da bude i lijepa. 

Stoga, učinite nešto za svoju kosu i požurite i rezervirajte svoj termin jer ovo je jedinstvena ponuda!