U tradicionalnoj Indonežanskoj masaži pritiskanje i blago udaranje dominiraju kako bi se ublažio bol u mišićima i zglobovima. Kod tretmana koriste se ljekovita ulja i sama masaža nastala je kao drevni sistem liječenja sa historijom dugom preko 300 godina. Tradicionalna Indonežanska masaža temelji se na dubinskom pritiskanju palcem i kružnim pokretima oko energetskih meridijana tijela kako bi se razbili zgrčeni mišići i stimulirala moć samoobnavljanja limfnog sistema. Dubinsko pritiskanje palcem praćeno je neizmjeničnim udaranjem dlanom, stiskanjem i guranjem kože i vena kako bi se poboljšala cirkulacija.

Full cuccio tretman lica uključuje čiščenje lica Cuccio “skin polisher” nježnim pilingom (piling sa jojobinim zrncima koji dubinski čiste i revitaliziraju kožu, te je ostavljaju mekanom i hidratantnom), akupresurnu masažu lica i dekoltea, aplikaciju maske za pomlađivanje (intenzivna formula koja donosi vlagu dubokoj razini dermisa te zaglađuje pojavu sitnih linija i bora) i Cuccio maslaca.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba i na tel. +385 021/470-284 Operativni centar u Hrvatskoj