Vaš mališan sve više vremena provodi na kompjuteru? Željeli biste da je više na svježem zraku ili da više vremena provodi učeći? Ne brinite, njegovo vrijeme provedeno na kompjuteru može biti vrlo korisno! Pitate se kako? - Lako!

Upoznajte Vaše dijete sa Sparks načinom učenja jezika, što je zaista zabavan i kreativan način da Vaš mališan nauči neki od ponuđenih jezika. Kroz ovaj program, djeca će upoznati zabavnu obitelj, koja će im pomoći i provesti ih kroz online tečaj te će djeca razvijati svoje vještine korak-po-korak. 

Budući da im je zabavno, djeca usvajaju jezik jako brzo bez da imaju osjećaj naprezanja i stvarnog učenja. Zajedno s tečajevima, postoje i različite online vježbe koje će usavršiti znanje jezika. Nastavni program temelji se na učenju riječi i gramatike na zabavan način. Rječnik je predstavljen jasnim, živopisnim ilustracijama i audio pratnjom od strane izvornih govornika odabranog jezika. Gramatiku uče jednostavno i prirodno u skladu sa zadanim vokabularom. Učenici brzo napreduju od  pojedinih riječi do kratkih rečenica. Učenje se događa prirodno i lako. 

Sparks online program uključuje i radne liste i audio isječke koji će dodatno ojačati znanje stečeno tijekom online aktivnosti. Može se naučiti ukupno 5 razina jezika. Završenih svih 5 online razina je ekvivalent za oko 70 sati učenja u učionici. Znanje stranih jezika u današnjem svijetu je velika prednost i radi osobne kulture, ali i radi prilika za zaposlenje. Uz to će upoznati i naučiti cjeniti drugu kulturu. Stoga učinite svom djetetu uslugu i priuštite mu Sparks zanimljivi online tečaj kineskog jezika.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.


Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba i na tel.  00385/ 21 470-284 Operativni centar u Hrvatskoj.