Kliknite 'KUPI' kako biste odabrali željenu opciju:

Austrija, Bad Gleichenberg – 3 dana i 2 noćenja s doručkom i wellnessom za 2 osobe u hotelu Allmer**** - platite 396 KM umjesto 549 KM


Austrija, Bad Gleichenberg – 3 dana i 2 noćenja s doručkom i wellnessom za 2 osobe u hotelu Allmer**** - platite 555 KM umjesto 771 KM

Bad Gleichenberg, Austrija, vulkanska područja i vinogradi ... sve to čini prekrasan mali grad koji morate posjetiti. Osvojit će Vas svojim šarmom, gostoprimstvom i ljepotom. Želite li istražiti 'kulinarsku vulkansku zemlju'? Posjetite gradove koji su poznati po starim receptima i najboljim začinima koji su proizašli iz te regije. Probajte nove okusa i Vaše nepce će se oduševiti s ovim tradicionalnim jelima. Ovdje ćete naići na gostoljubive domaćine kojima je gostoljubivost utkana u tradiciju već stoljećima. Doživite pravi austrijski tradicionalni obrok i popijte dobru čašicu austrijskog vina u vinskim dućana diljem Bad Gleichenberga. Istražite dobro označene pješačke i planinarske staze, posjetite fenomenalni STYRASSIC PARK koji Vam nudi mogućnost vraćanja 60 milijuna godina u prošlost kada su na našem planetu živjeli dinosauri, a u parku se može vidjeti čak 70 različitih vrsta dinosaura u prirodnoj veličini. Posjetite Graz i uživajte u razgledajvanju ili shoppingu. Posjetite Landhaushof, najljepše renesansno dvorište Austrije, ulicu Herren, glavni trg Hauptplatz sa Gradskom vijećnicom, katedralu, mauzolej Frederika III., otok na Muri, te operu.

Hotel Allmer**** nalazi se u srcu Bad Gleichenberga, u susjedstvu povijesnog parka i toplica, a za konferencije i okolicu ostaje otvoren tijekom cijele godine. Na raspolaganju Vam je 89 udobno namještenih soba s balkonom, televizorom, radijem, slobodnim pristupom internetu putem bežičnog LAN-a, mini barom, sefom, kupaonicom s kadom/tušem, sušilom za kosu, WC-om i još mnogo toga.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.
Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba   i na tel.  00385/ 21 470-284  Operativni centar u Hrvatskoj.