​Beč je jedan od najzanimljivijih europskih gradova, sa bogatom tradicijom i prepun očuvanih građevina i spomenika sa značajnom povijesti. U isto vrijeme star, a i moderan, uvijek nudi puno sadržaja, bilo da je u pitanju razgledavanje ili noćni život. Kao pravi carski grad, Beč ima i brojne dvorce od kojih su najpoznatiji Belvedere sa svojim vrtovima, te Schönburnn, koji je pod zaštitom UNESCO-a i gdje se nalazi Tiergarten, najstariji zoološki vrt na svijetu. Želite li se uglavnom kulturno uzdizati ili ćete se malo i opustiti u glasovitim bečkim kavanama, prošetati po Prateru i Donauinselu, obaviti mali shopping u Mariahilferstraße i Kärntner Straße, ili otići u noćni provod oko Ringa i Gürtela, odluka je potpuno na vama!

Ovaj moderni hotel nudi široku paletu sportskih i rekreativnih sadržaja jedinstvenih u Beču. Hotel se nalazi svega 5 minuta vožnje do centra grada. Besplatni bežični pristup internetu dostupan je u cijelom hotelu. Vienna Sporthotel ima solarno - grijani vanjski bazen, 10 zatvorenih teniskih terena, fitness centar i zatvoreni golf centar. Možete koristiti finsku saunu, parnu kupelj, solarij, masaže u spa centru. Sve sobe su klimatizirane i opremljene mini barom i TV-om ravnog ekrana sa satelitom. Sporthotel također ima restoran koji poslužuje jela međunarodne i talijanske kuhinje. 

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba   i na tel.  00385/ 21 470-284  Operativni centar u Hrvatskoj