​Noćni život i lijepe žene, izvrsna hrana, povijesne znamenitosti i još mnogo mnogo toga razlozi su koji vas već odavno mame ka ovom čarobnom velegradu? Da, znamo... Kako bi bili još korak bliže osigurali smo Vam moderni i suvremeno opremljeni hotel Villa Mystique. Približit će Vam ljepotu grada i omogućiti Vam da se osjećate baš kao doma.

Smješten u mirnom području Dedinju, 2 km od centra, Villa Mistique ima moderno opremljene sobe s klima uređajem, kupaonicom, LCD-om, mini barom, telefonom i besplatnim Wi-Fi.  Sobe imaju pogled na grad. Restoran poslužuje tradicionalne specijalitete. Spa i wellness centar sa zatvorenim bazenom, kao i trgovački centar nalaze se 2 km od Ville Mistique, a nacionalni park Košutnjaka udaljen je 1,5 km od hotela.

Zabavite se na splavovima na Dunavu ili se prošećite beogradskim centrom. Uživajte u odličnoj atmosferi koju pruža ovaj grad, upijte kulturnu baštinu i provedite se kao nikad do sad. Beogradske ulice vas čekaju... 

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba i na tel. +385 (0)21 470-284 Operativni centar u Hrvatskoj.