​Jeste li za dašak rustikalnog ugođaja i srednjovjekovnog ambijenta, a moderne usluge? Pozivamo Vas u barokni zamak, u gradić Detenice u Češkoj, u blizini glavnoga grada Praga. Hotel u koji Vas pozivamo, srednjovjekovni je tematski hotel koji pruža čarobno iskustvo srednjega vijeka u autentičnom ambijentu. Ovaj je hotel fantastično mjesto za bijeg od sumorne svakodnevnice i dosade. Na ovom mjestu ćete uživati uz maštovito osmišljene detalje, kvalitetnu zabavu, odličnu hranu i vino i cijelu atmosferu uz koju ćete se zaista osjećati kao ste zakoračili u srednjovjekovni dvorac i vrijeme. 

Uz 2 noćenja s doručkom, u kupon su uključene i ulaznice za dvorac i tvornicu piva u Detenicama. Povijest Chateau pivovare izuzetno je važno. Veliki ponos pivovare je demonstracija pravljenja piva iz 18.stoljeća, što je posjetiteljima izuzetno zanimljivo. U restoranu hotela čeka Vas i jedna srednjovjekovna večera u 3 slijeda. Bit ćete naprosto oduševljeni cijelim ugođajem i doživljajima. 
Hotel Medieval uvršten je u listu neobičnih i unikatnih hotela. Grandiozno predsoblje recepcije s masivnim drvom ostavit će Vas bez daha. Prostorijom dominira kamin koji daje posebnu čar i toplinu u srednjovjekovnom stilu. Pritisnite kovanu ručku Vaše sobe i dojam će Vas naprosto oduševiti. Ući ćete u prostoriju uz miris lavande i suhog bilja s izrezbarenim drvenim stropom. Nema sumnje da je povijest prisutna u svakom kutku ovog fascinantnog zdanja. Jedinstveni interijer hotela će Vas zasigurno očarati, te će svaka noć provedena ovdje biti jedno novo i nezaboravno iskustvo. Tajanstvena energija koja će Vas okruživati odavat će dojam da se nalazite u kakvom filmu ili romanu. 

Ne propustite ovu fantastičnu ponudu, doživite nepoznatu povijest i kušajte srednji vijek na svoj način!