​Graz, grad čija povijest seže sve do rimskog doba, smjestio se na obalama rijeke Mure. Povijesne građevine i kreativna kulturna scena karakteristične su za Graz, koji je 2003. godine bio glavni europski grad kulture. Usred grada uzdiže se Schlossberg, brdo obraslo šumom, kao stvoreno za šetnju. Od nekadašnje utvrde na vrhu brda, danas je u potpunosti očuvan toranj sa satom, inače stari simbol grada. Kao novi simbol grada, od 2003. godine se na desnoj obali Mure uzdiže Kunsthaus, kao neki golemi, plavi, svjetlucavi balon. U tom gradu od 305.000 stanovnika naći ćete stare ali i moderne znamenitosti. Katedrala u stilu kasne gotike podsjeća na vrijeme kada je Graz bio carski grad.

Hotel Amedia Graz**** moderni je i poslovni hotel koji se nalazi točno preko puta Stadthallea, Graz Exhibition i kongresnog centra. Nudi bežični internet u svim sobama koje su opremljene i klima uređajem, flat screen kabelskom televizijom, minibarom i kupaonicom sa sušilom za kosu. Stari dio grada udaljen je 20 minuta hoda ili samo 4 stanice tramvajem čija se stanica nalazi odmah ispod hotela. 

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. 
Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba   i na tel. 00385 21 470-284 Operativni centar u Hrvatskoj.