​Nekadašnja poljska prijestolnica i danas je grad s nebrojeno znamenitosti i sjedište katoličanstva u Poljskoj. Povijesna gradska jezgra uvrštena je 1978. godine u UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi kao prvo mjesto uopće u svijetu koje je uvršteno na tu listu. Grad je smješten na jugu zemlje na rijeci Visla, te je drugi grad po veličini u Poljskoj. U njega hrle turisti, naime preko 8 miljuna ljudi godišnje odsjeda u Krakowu. Krakow je najveći suparnik Varšavi i grad je kazališta, galerija, zabave, lijepih trgovina, idealan za istraživanje, kupnju i šetnju u prošlost.Stari grad sačuvan je prema srednjovjekovnom uličnom planu. Poznat je po nekadašnjem kraljevskom dvoru Wawelu, glavni trg (Rynek Główny) najveći je trg u Europi, crkva sv. Marije i zdanja Jagiellonskog sveučilišta među najstarijima su u Europi. Ako se želite vratiti u proslost preporučujemo posjet nekoj od starih kavana, osluškujući zvukove Chopina. 

Hotel Panorama u Krakovu je intiman, obiteljski vođen hotel koji se nalazi izvan gradskog centra, samo 3 km od Wawel Hill-a i istodobno samo dvije autobusne stanice od Svetišta Božanskog milosrđa. Položaj hotela, iako je cca.5 km udaljen od centra grada, omogućuje Vam da izbjegnete gradsku gužvu, a istodobno osigurava jednostavan pristup centru grada,tj. bilo kojoj odabranoj lokaciji u Krakowu. Stanice javnog prijevoza nalaze se u krugu od 300 m od hotela.
Hotel ima 20 soba, jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne. Svaka soba ima kupaonicu, TV, telefon i bežični internet. Posjeduje prilagođene spavaće sobe za osobe s invaliditetom. Hotelski bar poslužuje pića do kasno u noć. Doručak se poslužuje rano ujutro. U sklopu hotela nalaze se frizerski salon, salon za uljepšavanje, sauna. U hotelu se također nalazi klimatizirana soba za konferencije.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba   i na tel.  00385/ 21 470-284  Operativni centar u Hrvatskoj