Ako ste ljubitelj hotela s jedinstvenim karakterom, onda je odmor u hotelu s pet zvjezdica Sant Pere del Bosc Hotel & Spa obavezan. Smješten na rubu španjolskog obalnog grada Lloret de Mar, ova divna građevina je prepuna povijesti, šarma i raskoši. Tu su pomno uređeni vrtovi, bazen, izvrstan restoran i impresivan dizajn interijera što čini ovaj hotel idealnim mjestom za bijeg. Unatoč mirnom okruženju, gradovi Barcelona i povijesna Taragona su blizu.

Kao idealna postavka za romantične odmore u luksuznom okružju, ovaj bivši samostan itekako pravda svojih pet zvjezdica. Sobe su individualno dizajnirane, a dostupno je više od 20 spa tretmana. U blizini je prostor za golf i plaža – tu ćete sigurno oprati gradski stres sa sebe i opustiti se u raskoši prirode. Usluge u hotelu su restoran, bar, recepcija radi 0-24 h, vrt, sobe za nepušače, sobe za goste s posebnim potrebama, sef, zvučno izlokirane sobe, kapelica, grijanje, klima, nepušačke prostorije u hotelu, terasa.
Ova ponuda uključuje boravak u junior suite sobi (soba s dnevnim boravkom) s doručkom, uključujući besplatan pristup spa centru. Također možete koristiti besplatan kasni check-out do 15:00. 

Priuštite si ovaj bijeg i vratite se kući neizmjerno sretniji!

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba  i na tel. 00385/21 470-284 Operativni centar u Hrvatskoj.