Kliknite KUPI kako biste odabrali željenu opciju:

- Odmor u Beču, 2 dana i 1 noćenje s doručkom za 2 osobe u hotelu Klimt Wien**** - platite 147 KM umjesto 196 KM

- Odmor u Beču, 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu Klimt Wien**** - platite 278 KM umjesto 372 KM

- Odmor u Beču, 4 dana i 3 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu Klimt Wien**** - platite 396 KM umjesto 588 KM

Beč je jedan od najzanimljivijih europskih gradova, sa bogatom tradicijom i prepun očuvanih građevina i spomenika sa značajnom povijesti. U isto vrijeme star, a i moderan, uvijek nudi puno sadržaja, bilo da je u pitanju razgledavanje ili noćni život. Kao pravi carski grad, Beč ima i brojne palače od kojih je najpoznatija Belvedere sa svojim vrtovima, te Schönburnn, koji je pod zaštitom UNESCO-a gdje se i nalazi Tiergarten, najstariji zoološki vrt na svijetu. Hoćete li se uglavnom kulturno uzdizati ili ćete se malo i opustiti u glasovitim bečkim kavanama, prošetati po Prateru i Donauinselu, obaviti mali shopping u Mariahilferstraße i Kärntner Straße ili otići u noćni provod oko Ringa i Gürtela, odluka je potpuno na Vama!

Klimt Hotel Wien nalazi se na sunčanom, mirnom mjestu, zapadno od grada - povoljno smješten u blizini U3 i U4 linija metroa. Nalazi se u blizini dvorca Schönbrunn i idealno je polazište za sve turističke i / ili profesionalne aktivnosti u Beču i oko njega. Obiteljski vođen hotel posvećen je tome da gostima boravak bude što ugodniji. Besplatan WiFi dostupan je u cijelom hotelu.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba   i na tel.  00385/ 21 470-284  Operativni centar u Hrvatskoj