​Kliknite 'KUPI' kako biste odabrali željenu opciju:

-Odmorite se u ljekovitim termama Egerszalók u Mađarskoj, 4 dana i 3 noćenja  s doručkom za 2 osobe u Egerszalok Apartmanima - platite 229 KM umjesto 349 KM 

-Odmorite se u ljekovitim termama Egerszalók u Mađarskoj, 3 dana i 2 noćenja s doručkom za dvije osobe u Egerszalok Apartmanima -  platite 161 KM umjesto 233 KMAko opuštanje i kupanje u ljekovitim termalnim vodama zagrijanim vulkanskim planinama zvuči kao dio Vašeg idealnog bijega od svakodnevnice...onda ste došli na pravo mjesto.  D&A apartmani se nalaze u jedinstvenom spa gradiću Egerszalók u Heves pokrajini u sjevernoistočnom djelu Mađarske. Sa svega 2000 stanovnika, Egerszalók je poznat po termalnom izvoru ljekovite vode ugodnih 68°C koja prolazi ispod vulkanskih Mátra planina. Voda obogaćena raznim mineralima uključujući kalcij i magneziji se spušta niz prirodne kaskade od soli i puni polovicu od 17 unutarnjih i vanjskih bazena Egerszalók Spa.  


D&A apartmani se nalaze u spa mjestu Egerszalók, udaljen 133 kilometara od Budimpešte. Svaki apartman sadrži spavaću sobu, kuhinju i kupaonu. Egerszalók Spa, koja se nalazi na 2 minute hoda udaljenosti od D&A apartmana, je okružena borovinom i stablima jabuka i bukve, po čemu su obližnje Bükk planine poznate. Mađarsko najpoznatije crveno vino, Egri Bikavér, (bikova krv) se proizvodi u ovoj regiji. Do apartmana se može lako doći autocestom M3 od Budimpešte kroz Füzesabony prema Edger (cesta broj 33) pa izlaz Kerecsend (cesta broj 3) i nastavak prema Eger (cesta broj 25). Nakon dolaska u Eger, na prvom raskrižju se skrene lijevo prema Egerszalók i D&A apartmanima.
Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. 


Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba  i na tel. 021/ 410-190