Donosimo vam ponudu kojoj nećete moći odoljeti. U Bakony planinskoj regiji u Mađarskoj, posjetite gradić Kisber. Tamo ćemo vas smjestiti u Kinscem Wellness Hotelu***, koji odiše mirnoćom, tišinom i ugodnim ambijentom. Zar to nije pravo mjesto za odmor duše i tijela? Uputite se, i odvesti ćemo vas u srednjovjekovni dvorac koji je izgrađen 1263 godine, i koji skriva mnoge tajne vladara i kraljeva tog doba.....zar to nije čarobno? Pakirajte kofere i istražite i ona mjesta za koja nikada niste čuli a imaju mnogo toga za ponuditi.

Hotel Kinscem Wellness*** ima 26 soba (uključujući 3 obiteljske), i može primiti 60 osoba. Sve sobe su opremljene sa TV, kupaonicom (s tušem ili kadom), sušilom za kosu. Neke od njih imaju i balkon. Hotel također nudi „Family-friend“ objekte – dječji krevetić, ogradicu za dijete i kadu za dijete. Tako bez brige možete povesti i svoje najmanje, i neće im ništa nedostajati.

Hotel nudi unutarnji, grijani bazen, dječji bazen, jakuzzi, finska i infra sauna, parna soba, herba soba i fitness teretana. Od lipnja do rujna je vanjski bazen također dostupan. Osim toga, masaže i solariji su dostupni. Vrt ovog prekrasnog hotela je opremljen sa igralištem i roštiljem, tako da možete pokazati svoje umijeće kuhanja pred svim gostima. Ukoliko se želite malo zabaviti, možete iznajmiti bicikl, igrati tenis ili jednostavno šetati ovim prekrasnim gradićem. Hotel je otvoren za svoje goste 24 h dnevno, i kućni ljubimci su dobrodošli u ovaj hotel. Od dodatnih usluga, hotel nudi još – kutak za igru (za najmlađe), fax i praonicu rublja.