​Dovoljno je dignuti pogled da bi otkrili začarane šume i planine nastanjene legendarnom Sibilom. Dok su se tu održavali veliki obredi magije i drevna proročanstva, vitezovi i dame su paradirali ulicama središta grada nadajući se da će sresti pogled svoje ljubavi. A pogledate li prema dolje sa istog mjesta, zadivit ćete se prekrasnom prizoru azurno plavog mora skrivenom u sjeni egzotičnih palmi. Među brdima Valle del Tronto, samo nekoliko koraka od Jadranske obale i noćnog života San Benedetto del Tronto, nalazi se Acquaviva Piceno. Srednjovjekovni gradić koji vrijedi otkriti radi bogatstva krajolika, čuvan impozantnim profilom Sibilskog brda. Tu se možete izgubiti u uličicama starog grada, diviti se gotičkim vratima, srednjovjekovnoj utvrdi Acquaviva, i Torre dell´Orologio (kula sa satom) i crkvi San Rocco iz trinaestog stoljeća. Hotel Abbadetta nalazi se 93 km od Ancone.

U ponudi koju Vam donosi Hotel Abbadetta i MegaPopust dobijete dva noćenja za dvoje u Hotel Abbadetta sa izborom sobe sa king size krevetom ili dva odvojena kreveta, bocu vina i košaricu sa voćem za dobrodošlicu, doručak, i ukusnu večeru od 3 slijeda za dvoje. 
Hotel se nalazi na svom brežuljku i raspolaže sa 3 velika vanjska bazena. Možete igrati tenis, biciklirati ili džogirati, a također ima i igralište za djecu. Blagovaonica ima pogled na more, a zajednička terasa gleda na more i obližnja brda. Svaka soba je mirna, sa prekrasnim pogledom na more ili obližnja brda. Opremljena sa klima uređajem, telefonom, TV. Odmorite se i lijepo se provedite!

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. 
Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba i na tel. +385 (0)21 470-284 Operativni centar u Hrvatskoj