​Žudite za bjegom od centra grada, posla i obaveza, a puni ste želja ko' šipak koštica? Znamo kako Vam je! Zato i imamo odredište koje je na raskrsnici svih destinacija koje bi mogli poželjeti posjetiti. Blizina kulturno-povijesnih i prometnih središta Splita i Dubrovnika, izazov su za ljubitelje povijesti i arhitekture, a Međugorje, svjetski poznato svetište udaljeno je samo 40 km. Posjetite Mostar, Metković,Opuzen,Komin, Orebić ili Trpanj na Pelješcu. More, Baćinska jezera i kilometrima dugi kanali delte Neretve pružaju bogate mogućnosti za relaksaciju, avanturu, lov, ribolov... A ako ne želite nigdje daleko od stacionara, neposredno uz Hotel Bebić nalazi se centar za male sportove, a u blizini je i športska dvorana sa fitness centrom i saunom kao i nogometno igralište. Ovi tereni, zaklonjeni morski i riječni kanali omogućavaju pripreme nogometaša, košarkaša, biciklista, kajakaša i drugih sportaša. Uživajte u prirodi i aktivnom odmoru!

Hotel ''Bebić'' smješten je u športskoj luci u samom centru grada. Posjeduje 40 soba i 6 hotelskih apartmana, klimatizirani restoran pogodan za svadbene večere (300 gostiju) snack bar, terasu, mogućnost veza za manje brodove, osiguran parking, mjenjačnicu, rent a car, frizerski i brijački salon. Sve sobe imaju sanitarni čvor, telefon sa direktnim biranjem i balkon sa pogledom na more. Sobe i hotelski apartmani su klimatizirani. Hotel ima centralno grijanje.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba   i na tel.  00385/ 21 470-284  Operativni centar u Hrvatskoj