​Kliknite KUPI kako biste odabrali željenu opciju:

-Prag, 4 dana i 3 noćenja s polupansionom za 2 osobe u hotelu Clarion Congress**** - platite 552 KM umjesto 929 KM

-Prag, 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u hotelu Clarion Congress**** - platite 368 KM umjesto 620 KM

-Prag, 4 dana i 3 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu Clarion Congress**** - platite 403 KM umjesto 785 KM 

-Prag, 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu Clarion Congress**** - platite 269 KM umjesto 522 KM

​Prag - često opisivan kao zlatni grad Europe, grad s tisuću tornjeva, kruna svijeta ili grad zlatnih krovova. Jedinstven, kulturno bogat i predivan, grad je koji se svakome ureže u pamćenje. Ako ga još uvijek niste posjetili ili se želite ponovo vratiti i prošetati njegovim šarmantnim ulicama, mi smo za Vas pripremili idealan boravak. Priuštite sebi idealan odmor s dugim šetnjama, kulturnim raznolikostima, zgradama koje odišu tradicijom i duhom vremena.... Imati ćete osjećaj kao da svaka zgrada skriva svoju priču i jedva čeka da Vam je ispriča! Zavirite u predivan svijet koji skriva zlatni Prag i stvorite svoju priču za sjećanje!

Svega 15 minuta od povijesnog centra Praga, smjestio se luksuzan hotel Clarion Congress**** u modernom dijelu Praga. Odlična povezanost s centrom i razne mogućnosti u hotelu učinili su ga omiljenom destinacijom posjetitelja s obiteljima kao i poslovih ljudi. Hotel nudi konferencijske prostorije s naprednom opremom, restorane, barove, wellness i fitness centar kao i shopping centar koji se nalazi odmah pored hotela. Clarion Congress Hotel Prague otvoren je u ožujku 2008. i  jedan je od najvećih kongresnih hotela u Češkoj.  Sve standardne sobe imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta s mogućnošću dodatnog ležaja. Sobe su opremljene s klima uređajima, LCD televizijama, besplatnim internetom, telefonom , mini barom i sefom.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba   i na tel.  00385/ 21 470-284  Operativni centar u Hrvatskoj.