​Malo gradova posjeduje takvu atmosferu i povijest, takvu veličanstvenu umjetnost i arhitekturu kao Prag. On je glavni grad Češke te je postao jedan od najpopularnijih gradova u Europi. Prag je također uzbudljiv grad koji nudi mješavinu umjetnosti, glazbe, plesa, filma i kazališta. Ovaj dragulj izvorne europske arhitekture lijep je i romantičan grad s prekrasnim pogledom i mirnim vrtovima, a može Vam ponuditi romantičnu vožnju na riječnim čamcima i opuštajuće šetnje duž uskih kamenih staza. Čak i uz njegovu povijest koja datira više od tisuću godina, Češka metropola je uvijek ostala uspješna i moderna, prepuna luksuznih hotela, izvrsnih restorana koji nude tradicionalnu češku i međunarodnu kuhinju, te trendy klubova i zanimljivih pubova.

Hotel Mamaison Residence Belgicka**** nalazi se u samom središtu Praga u neposrednoj blizini povijesnih, poslovnih i trgovačkih centara te mnoštva restorana, barova i kafića, teniskih terena, trim staza... Gosti mogu koristiti wellness centar, besplatan internet i parking. Jedinstvenog oblika sa suvremenim dizajnom jednosobni poslovni apartman je zgodan i udoban. Veličine oko 45 m2, prostran je i ima sve sadržaje kako bi se osiguralo da imate opuštajući boravak. Apartman ima kupaonicu, sušilo za kosu, bežični telefon, kabelska TV, DVD player, internet.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba i na tel.  00385/ 21 470-284  Operativni centar u Hrvatskoj.