​Zlatni grad, Grad s tisuću tornjeva, Kruna svijeta, Grad zlatnih krovova ili jednom rječju - Prag. Jedinstven, kulturno bogat i predivan, postao je legenda i ostat će u srcu i lijepom sjećanju mnogima. Niste još posjetili zlatni grad Europe?.....  ili se možda ponovno želite vratiti i prisjetiti lijepih i nezaboravnih trenutaka provedenim na starim povijesnim ulicama, u pivnicama koje odišu tradicijom, a ne treba zaboravit ni novu ahritekturu, imat ćete osjećaj kao da vam svaka zgrada, kamen priča svoju priču o nekim davnim drukčijim vremenima... ako ste već počeli maštat o Pragu onda je ovo prava ponuda za Vas.Obavezno se moraju vidjeti Staroměstské námesti, Karlov most i Hradčany.... A kada poželite odmoriti svoje noge od šetnje tu su pivnice od kojih je najpoznatija „U Flekù“. 

Ako ste mlađe dobi ili barem mladi u srcu i duši, lud provod očekuje vas u praškim diskotekama. Ipak, u Pragu je najromantičnija večernja šetnja uz rijeku Vltavu s pogledom na Hradčane - stari grad i kraljevsku palaču. A možete i na romantičnu večeru i vožnju brodom po Vltavi uz pratnju voljene osobe i jata galebova.

Hotel Riverside****  raspolaže s 62 sobe i 12 apartmana. Sobe su opremljene klima uređajem, SAT TV-om, Wi-Fi, telefonom, sefom koji je pogodan za čuvanje lap top-a, minibarom i kupaonicom s kadom.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba   i na tel.  00385/ 21 470-284  Operativni centar u Hrvatskoj.