​​Oduvijek ste htjeli posjetiti znamenitosti naljepšeg grada srednje Europe, Prag.  

Pregršt kulturnih i povijesnih atraktivnih znamenitosti oduzeti će Vam dah. Povedite dragog/u i uživajte u ljepotama grada, kao Barutni toranj, Betlémské námesti, Karlovo námesti, Židovska četvrt sa sinagogama i grobljem, Clementinum,  Mala Strana, Nacionalna knjižnica, Narodni muzej, crkve Teyn i sv. Nikola, Narodno i Staleško kazalište, Petrinov toranj.

Prestanite maštati o Pragu, već otiđite i provedite  nezaboravne trenutke provedene na starim povijesnim ulicama ili u pivnicama koje odišu tradicijom. Obavezno posjetite najpoznatiju pivnicu u Flekù ili Kod Fleka, gdje je osnovan nogometni klub Hajduk. Miris hmelja i svjetlog ili tamnog piva izmiješanog uz ukusne kobasice odvesti će vas u poznate gastro užitke.

Malo manje poznata je „U Kalicha“ ili „Kod vojnika Švejka“, čije zidove krase potpisi slavnih i poznatih osoba iz cijelog svijeta. 
Ludog provoda nikad dosta, očekujemo Vas u praškim diskotekama. Ipak, u Pragu je najromantičnija večernja šetnja uz rijeku Vltavu s pogledom na Hradčane - stari grad i kraljevsku palaču. A možete i na romantičnu večeru i vožnju brodom po Vltavi uz pratnju voljene osobe i jata galebova.

Hotel Pachtuv Palace***** raspolaže s 6 Deluxe soba i 44 apartmana (Junior, Delux, Two bedroom i Executive). Uređen je u elegantnom i luksuznom stilu. U sklopu hotela je restoran Amade koji će zadovoljiti i najzahtjevnije gastronomske želje. Junior apartman je opremljen klima uređajem, SAT TV-om, DVD player-om, telefonom, sefom koji je pogodan za čuvanje lap top-a, minibarom, kupaonicom s kadom i odvojenim masažnim tušem, fenom, te ogrtačima i papučama.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba   i na tel.  00385/ 21 470-284  Operativni centar u Hrvatskoj.