​Prag je uistinu prekrasan grad s vrijednim znamenitostima rasprostranjenima po cijelome gradu. Šarmantna mješavina gotike, renesanse i rimskih ostataka ostavit će Vas bez daha. Malo gradova posjeduje takvu atmosferu i povijest, takvu veličanstvenu umjetnost i arhitekturu. Svakako posjetite Karlov most, povijesnu četvrt Malá Strana, istražite 1000 godina star Praški dvorac i najpoznatiju pivnicu u Flekù ili Kod Fleka, gdje je osnovan nogometni klub Hajduk. 

Ovaj dragulj izvorne europske arhitekture lijep je i romantičan grad s prekrasnim pogledom i mirnim vrtovima, a može Vam ponuditi romantičnu vožnju na riječnim čamcima i opuštajuće šetnje duž uskih kamenih staza. Čak i uz njegovu povijest koja datira više od tisuću godina, češka metropola je uvijek ostala uspješna i moderna, prepuna luksuznih hotela, izvrsnih restorana koji nude tradicionalnu češku i međunarodnu kuhinju, te trendy klubova i zanimljivih pubova.

Mi Vas pozivamo u hotel Svornost*** koji je smješten u mirnom rezidencijalnom dijelu Praga. Sobe su opremljene s TV-om i besplatnim bežičnim pristupom internetu. Okružen je zelenilom, a gosti mogu iznajmiti bicikle te istražiti veliki park koji okružuje taj predio. Do povjesnoga dijela Praga može se doći za 15 minuta vlakom ili autobusom.

Restoran u objektu Hotel Svornost*** poslužuje gastronomske delicije i popularna Pilsen piva. Gosti mogu uživati u tipičnim češkim jelima, lokalnim pivom, moravskim vinima i alkoholnim pićima u Formanka Pub.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba   i na tel.  00385/ 21 470-284  Operativni centar u Hrvatskoj