​Prag - često opisivan kao zlatni grad Europe, grad s tisuću tornjeva, kruna svijeta ili grad zlatnih krovova. Jedinstven, kulturno bogat i predivan, grad je koji se svakome ureže u pamćenje. Ako ga još uvijek niste posjetili ili se želite ponovo vratiti i prošetati njegovim šarmantnim ulicama, mi smo za Vas pripremili idealan boravak. Priuštite sebi idealan odmor s dugim šetnjama, kulturnim raznolikostima, zgradama koje odišu tradicijom i duhom vremena.... Imati ćete osjećaj kao da svaka zgrada skriva svoju priču i jedva čeka da Vam je ispriča! Zavirite u predivan svijet koji skriva zlatni Prag i stvorite svoju priču za sjećanje!

Hotel Juno*** smješten je u mirnoj četvrti Praga. Od centra Vas dijeli tek 12 min vožnje metrom. Hotel raspolaže s 258 soba, koje su opremljene kupaonicom s tušem, satelit TV-om, telefonom i sefom. Restoran hotela nudi u svojoj ponudi tradicionalnu češku kuhinju, a u ljetnjim mjesecima možete se osvježiti hladnim napitkom na vanjskoj terasi. Također, ukoliko želite posjetiti kazalište, otići na koncert ili se počastiti turom grada slobodno pitajte ljubazne djelatnike na recepciji hotela koji će Vas dodatno informirati o željenoj ponudi.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba   i na tel.  00385/ 21 470-284  Operativni centar u Hrvatskoj