Kliknite 'KUPI' da biste izabrali željenu opciju: 


- Prag, 61% popusta na 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu Royal Court - platite 180 KM umjesto 465 KM


- Prag, 64% popusta na 4 dana i 3 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu Royal Court  - platite 254 KM umjesto 697 KM Prag - često opisivan kao zlatni grad Europe, grad s tisuću tornjeva, kruna svijeta ili grad zlatnih krovova. Jedinstven, kulturno bogat i predivan, grad je koji se svakome ureže u pamćenje.
Priuštite sebi idealan odmor s dugim šetnjama, kulturnim raznolikostima, zgradama koje odišu tradicijom i duhom vremena. Imat ćete osjećaj kao da svaka zgrada skriva svoju priču i jedva čeka da Vam je ispriča! Zavirite u predivan svijet koji skriva zlatni Prag i stvorite svoju priču za sjećanje!


Za vrijeme Vašeg boravka u Pragu udoban hotel Royal Court, koji se nalazi u samom srcu New Town, bit će Vaš novi dom. Najbliža metro stanica je samo 5 minuta hoda od hotela, a šetnja do trga Wenceslas će trajati oko 15 minuta.


Sve sobe su opremljene svime potrebnim za ugodan boravak: veliki udoban krevet, TV, čaj, mini bar i sef. Besplatni bežični internet (Wi-Fi) i televizija je dostupna u svakoj sobi. Sobe se čiste svakodnevno, posteljina i ručnici se mijenjaju svaka tri dana. Doručak se poslužuje u obliku švedskog stola i nudi velik izbor toplih jela, peciva, voća i povrća.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila: info@megapopust.ba i na tel. 00385/ 21 470-284  Operativni centar u Hrvatskoj.