​Kliknite 'KUPI' i izaberite između više opcija: 

Prag, 3 dana i 2 noćenja s doručkom za dvije osobe u hotelu Marie Luisa *** - platite 131 KM umjesto 215 KM 

Prag, 4 dana i 3 noćenja s doručkom za dvije osobe u hotelu Marie Luisa *** - platite 184 KM umjesto 323 KM

Još niste posjetili Prag? Ili ste već bili i željeli biste ponovno oživjeti stare uspomene? Prošetajte povijesnim ulicama Praga, posjetite pivnice koje odišu prošlošću, uživajte u kulturnim znamenitostima tog prekrasnog grada koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim! 

Uživajte u Pragu,  jednom od najatraktivnijih top destinacija u Europi. Malo gradova posjeduje takvu atmosferu i povijest, takvu veličanstvenu umjetnost i arhitekturu. Prag je glavni grad Češke te je postao jedan od najpopularnijih gradova u Europi. Prag je također uzbudljiv grad koji nudi mješavinu umjetnosti, glazbe, plesa, filma i kazališta. 

Ovaj dragulj izvorne europske arhitekture lijep je i romantičan grad s prekrasnim pogledom i mirnim vrtovima, a može Vam ponuditi romantičnu vožnju na riječnim čamcima i opuštajuće šetnje duž uskih kamenih staza. Čak i uz njegovu povijest koja datira više od tisuću godina, Češka metropola je uvijek ostala uspješna i moderna, prepuna luksuznih hotela, izvrsnih restorana koji nude tradicionalnu češku i međunarodnu kuhinju, te trendy klubova i zanimljivih pubova.

Nudimo vam ugodan boravak u lijepom ambijentu hotela Marie Luisa***. Hotel se nalazi u mirnom predjelu Praga, samo 15 minuta vožnje od povijesnog centra grada. Ovdje ćete pronaći 29 udobno namještenih soba, opremljenih s vlastitim sanitarijama (WC, tuš), TV-om, satelitskom televizijom te telefonom.