​Putem današnje ponude imate priliku neagresivno povečati grudi do željene veličine. Jedan tretman se sastoji od tri faze; prva predstavlja "trganje" masnog tkiva iz područja bokova stražnjice i abdomena te njihov premještaj u područje prsa; druga uključuje zbijanje dovučenog masnog tkiva sa postoječim masnim tkivom na grudima. Prva i druga faza rade se elektro impulsima. U trečoj fazi radi se na obliku i finom podešavanju veličine. Ovo je jedini takav pristup povećanju grudi u Evropi a koji je izvorno osmišljen na dalekom istoku za azijantski tip žene.  
Cijelokupni proces odvija se u 12 tretmana koji se provode dan za danom. Idealan početak nekirurškog povečanja grudi je nekoliko dana od posljednjeg dana menstruacije. Za osobe koje nisu iz Zagreba radi se individualni pristup kako bi boravak u Zagrebu bio što kraći. Također je osiguran, uz nadoplatu u salonu, i smještaj u neposrednoj blizini. 
 
Jedan tretman traje cca 1 sat,  posve je bezbolan a osoba je pod konstantnim stručnim nadzorom. Nekirurškom povečanju grudi mogu pristupiti žene od 18 do 50 godina. Nemogu pristupiti osobe koje su na povećanje grudi prisiljene od trećih osoba, te osobe koje boluju od teških kroničnih bolesti. 

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba   i na tel.  00385/ 21 470-284  Operativni centar u Hrvatskoj