​​Posjetite jedan od najljepših gradova svijeta, grad čija je povijest vjerojatno najbogatija od svih gradova. Nadivite se izbliza Panteonu, crkvenom hramu koji je do sredine 15.stoljeća bio najveći, sve dok se nije izgradila firentinska katedrala. Ubacite novčić u Fontanu di Trevi, to će biti samo jedan od prosječno 3000 eura koliko Fontana dnevno dobije. Ovaj grad je i dalje naprivlačniji turistima zbog svoje povijesti, kulture i impozatnih građevina kojima obiluje. U Rimu postoji preko 900 crkava, nebrojenih trgova i fontana, a svaki detalj vrijedi istražiti. 

Hotel Sunrise udaljen je svega 20 minuta od povijesnog dijela Rima te nudi izvrsne sadržaje i elegantne sobe. Nedaleko od hotela nalaze se postaje autobusnih linija koje prometuju do povijesnog središta grada te vam omogućuju jednostavan pristup brojnim rimskim spomenicima i muzejima.

U večernjim satima ćete se rado vratiti i opustiti u Sunrise hotelu - možete posjetiti američki bar ili se opustite na hotelskoj terasi uživajući u zalasku sunca.