Kliknite 'KUPI' kako biste odabrali željenu opciju:

- Slovenija - jezero Bled, 3 dana i 2 noćenja s doručkom za dvoje u pansionu Zaka  – platite 304 KM umjesto 446 KM


- Slovenija - jezero Bled, 4 dana i 3 noćenja s doručkom za dvoje u pansionu Zaka  – platite 372 KM umjesto 668 KM

Bled očarava svakog posjetitelja sa svojim prirodnim i jedinstvenim ljepotama alpskog jezera. Nalazi se na periferiji Nacionalnog parka Triglav u Sloveniji, te je idealno mjesto za opuštajući, aktivni odmor i polazište za zanimljive izlete. Posjet Bledu nije potpun bez vožnji kočijom oko jezera, izleta na otoka i posjet dvoracu. Aktivnosti u Bledu mogu biti obogaćena brojnim sportskim aktivnostima, brdskim biciklizmom, rafting, posjete centru za opuštanje i golf na jednom od najljepših igrališta u ovom dijelu Europe. 


Privatni smještaj Zaka nalazi se u gradu Bledu, pokraj Bledskog jezera, a nudi restoran s barom i terasom, teniske terene, besplatni bežični pristup internetu te besplatno parkiralište. Središte grada udaljeno je 2 km. Sve sobe uključuju TV, ventilator, prostor za sjedenje i vlastitu kupaonicu s tušem. Iz pojedinih se soba pruža izravan pogled na Bledsko jezero. Privatni smještaj obuhvaća pult za organizaciju izleta gdje gosti mogu dogovoriti razne izlete i obilaske. Trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je samo 100 metara. U blizini su također dostupne mogućnosti za biciklizam i pješačenje. Ribolov je moguć ispred objekta. Tijekom zime gosti mogu uživati u skijanju na planinama Krvavec i Vogel, na samo 20 km od objekta. Željeznička postaja smještena je samo 100 metara, a autobusni kolodvor 1,8 km od objekta. Zračna luka Ljubljana udaljena je 30 km od privatnog smještaja Zaka.
Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. 


Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba i na tel.  00385/ 21 470-284 Operativni centar u Hrvatskoj.