​​Grad Montaione nalazi se u jednoj od ljepših pokrajina u Italiji, Toskani. Samo 5 km od Montaionea, smješten na vrhu brda, na veoma izoliranom i mirnom mjestu nalazi se Bosco Lazzeroni, dio velikog imanja Il Sapito, poznat po svojim hrastovim šumama, kestenjem drveću i mediteranskom tlu, vinogradima te nasadima maslina.

Bosco Lazzeroni danas je predivna velika kuća s upečatljivom rozom fasadom koja dominira u šarmatnom kontrastu sa zelenom pozadinom predivnog parka koji okružuje Bosco Lazzeroni. Opremljen je s 5 apartmana te uz tradicionalan dizajn, pastelne tonove i nježne nijanse potpuno se uklapa u čaroban duh Toskane. Ispred Bosco Lazzeroni prostire se velika borova i hrastova šuma, te mnoštvo prekrasnih sjenica koje pružaju posebno mjesto za odmor te nezaboravne večere na svježem zraku. Duž prostrane livade pruža se bazen opremljen sa suncobranima i 100 m od njega nalaze se teniski tereni te dječje igralište. Nakon parkirališta, put vodi do šume pune vinograda, maslinika te jezera u kojem plivaju patke, te sve do kućica za odmor i restorana Il Brigante. Bosco Lazzeroni izvrstan je izbor za obiteljske odmore, romantična putovanja u dvoje te ležerna druženja grupe prijatelja. Idilično je mjesto za opuštanje, uživanje u ljepotama krajolika te hrani i domaćem vinu. Prirodno okruženje idealno je i za sportske aktivnosti poput golfa, tenisa, jahanja, planinarenja te biciklizma. Za samo 1h vožnje automobilom, možete posjetiti Firencu, Pisu, Sienu, te 30min od grada Volterra i San Gimignano.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. 

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba   i na tel. 00385 21 470 284 Operativni centar u Hrvatskoj