​Toskana stoljećima svojom ljepotom i bogatom kulturom privlači mnoge ljude u potrazi za odmorom, stvaralaštvom i romantikom. Regija koja je posebno poznata po umjetnosti, povijesti, osamljenim vilama na brežuljcima okruženim čempresima savršen je izbor za odmor. Vrlo popularna Toskana i njezini gradovi, domovi su renesansnih umjetnosti, veličanstvenih trgova i znamenitosti.Među vinogradima i maslinicima, u očaravajućem pejzažu smjestili su se slikoviti zaselci i imanja te mnogobrojne vile i dvorci koji svojim izgledom dočaravaju bogatu prošlost ove talijanske regije. Istražite Toskanu i njene gradove i gradiće poput Firence, Siene, Pise, Cortone, Arezze, te mnogih drugih. 

Firenca glavni grad regije Toskane je grad koji svaki ljubitelj umjetnosti jednostavno mora posjetiti i doživjeti. UNESCO procijenjuje da je gotovo 60% od ukupne svjetske baštine umjetnina smješteno u Italiji, a više od polovice se nalazi upravo u Firenci. 
Smještena na sjeverozapadnom djelu Italije, okružena brežuljcima, Firenca se često naziva i koljevkom renesanse, a većinu svog blaga duguje srednjem vijeku. Obitelj Medici, koja je vladala gradom 300 godina, velikim djelom je zaslužna za procvat umjetnosti u gradu. Slike Botticelia, skulpture Michelangela i rustikalne palače Michelozza, sve su nastale pod njihovom vladavinom.

Hotel I Ciliegi**** se smjestio 19 kilometra od Firence te predstavlja odličnu bazu za istraživanje glavnoga grada Toskane. Hotel nudi 71 prostranu sobu opremljenu klima uređajem, privatnom kupaonicom, TV-om, radiom i minibarom. Dođite i osjetite istinski duh Firence, opustite se u vrhunskom hotelu, te se oduševite brojnim mogućnostima koje Vam ovaj grad pruža.


Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila: info@megapopust.ba i na tel. 00385 21/ 470-284 Operativni centar u Hrvatskoj