Kliknite 'KUPI' kako biste odabrali željenu opciju:

- Venecija, 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu President**** – platite 500.21 KM umjesto 855.68 KM

- Venecija, 4 dana i 3 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu President**** – platite 740.50 KM umjesto 1283.52 KM

Venecija je uz Pariz vjerojatno najromantičniji grad na svijetu, tako će vam barem reći oni zaljubljeni, ali da taj grad posjeduje posebnu ljepotu i šarm, to zaista već svi znaju. Dovoljno je da se samo spomene Venecija i odmah zamislimo prekrasne slike velikog grada smještenog na vodi. Upravo zato je Venecija jedna od najpopularnijih destinacija u Italiji. Poznata po vodenim putovima, gondolama i starom šarmu, idealan je grad za romantičare. Venecija je jednostavno jedno od onih odredišta, koje jednostavno morate posjetiti. Sastoji se od 117 dijelova kopna, povezanih s 400 mostova i 150 kanala. Veliki kanal čak ima funkciju glavne ulice.

Hotel President nalazi se blizu centra Mestrea na samo 10 minuta vožnje autobusom od venecijanskog trga Piazzale Roma. Nudi visokokvalitetne sobe s TV-om sa satelitskim programima, klima-uređajem i mini barom. Autobusi do Venecije i zračne luke Marco Polo polaze s postaje, koja je udaljena manje od 300 metara od hotela President. Područje za kupovinu Mestrea nalazi se na 5 minuta hoda. Do poznatih vila Pallandian, smještenih u okolici, gosti lako mogu doći javnim prijevozom.
Hotel nudi 53 elegantno opremljene sobe. Sve sobe imaju: mini bar, kupaonice i tuš, sef, sušilo za kosu, satelitska TV, grijanje i klimatizaciju.U zajedničkim prostorijama i sobama na prva 2 kata dostupan je besplatni bežični pristup internetu. U svim sobama gosti mogu koristiti besplatni žični pristup internetu.

Ovaj hotel je idealno rješenje za sve one koji bi željeli posjetiti Veneciju, ali potrošiti malo manje novca, bez ugrožavanja udobnosti i usluge!

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba i na tel. 00385/ 21 470-284 Operativni centar u Hrvatskoj.