Kliknite 'KUPI' kako biste odabrali željenu opciju:

- Venecija, 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu Relais Ca' Sabbioni ***** – platite 378 KM umjesto 464 KM

- Venecija, 4 dana i 3 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu Relais Ca' Sabbioni ***** – platite 528 KM umjesto 696 KM

Venecija je uz Pariz vjerojatno najromantičniji grad na svijetu, tako će vam barem reći oni zaljubljeni, ali da taj grad posjeduje posebnu ljepotu i šarm, to zaista već svi znaju. Dovoljno je da se samo spomene Venecija i odmah zamislimo prekrasne slike velikog grada smještenog na vodi. Upravo zato je Venecija jedna od najpopularnijih destinacija u Italiji. Poznata po vodenim putovima, gondolama i starom šarmu, idealan je grad za romantičare. Venecija je jednostavno jedno od onih odredišta, koje jednostavno morate posjetiti. Sastoji se od 117 dijelova kopna, povezanih s 400 mostova i 150 kanala. Veliki kanal čak ima funkciju glavne ulice.

Relais Ca ' Sabbioni ***** u proteklim stoljećima bio je dom Gregorija  Barbarigia, a i monsinjora Francesca, biskupa u Padovi. Relais ima 11 ekskluzivnih soba, a svaku od njih karakterizira poseban naziv koji je povezan s Venecijom. Svaka soba je opremljena namještajem s dizajnom unutarnjeg interijera koji doprinosi razlikovanju od drugih, i svime što pruža udobnost. Svaka soba sadrži: nezavisni klima uređaj, prostranu kupaonicu s tušem ili kadom, satelitsku LED HDMI TV, radio, telefon s izravnom vanjskom linijom, pristup internetu, mini bar, sušilo za kosu, sef, madrace s memorijskom pjenom, posteljinu i ručnike visoke kvalitete, krevet s poplunom.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba   i na tel.  00385/ 21 470-284  Operativni centar u Hrvatskoj