Putem današnje ponude posjetite čarobnu i romantičnu Veneciju! Grad, koji se ubraja među najljepšima u svijetu te koji je prepun turistima tokom cijele godine upravo zbog svog romantičnog šarma. Budite i Vi među oduševljenim i začaranim gostima ovog jedinstvenog grada! 

Nemojte propustiti posjetiti Baziliku S. Marka, palaču Santa Sofia, Duždevu palaču, most Rialto, građeviua Santa Maria della Salute i još mnoge druge nezaobilazne znamenitosti. Uz znamenitosti očarati će Vas i brojne uske ulice grada koje obiluju različitim suvenirima i omamljujućim mirisima domaćih specijaliteta koja Vas čekaju na svakom kutku!
Ponuda uključuje 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu Gardena. Hotel se nalazi na slikovitom Rio dei Tolentini, samo 3 minute od javnog prijevoza (terminala Piazzale Roma) i 5 minuta od željezničke stanice Santa Lucia. Hotel Gardena vam pruža dobrodošlicu u samom srcu Venecije. Pri Vašem dolasku na recepciji će Vas dočekati ljubazno osoblje te će Vam pružiti korisne informacije o gradu, organizirati ture po Vašoj želji, te osigurati da vaš boravak u Veneciji bude što ugodniji. 
Sobe hotela Garden nude sav komfor i uslugu koje bi gostu mogle zatrebati. Sobe su uređene u izvornom venecijanskom stilu te stvaraju jedinstveni poetski ugođaj. Opremljene su sefom, klima-uređajem, minibarom i fenom. Hotel Gardena Venecija nudi tipično venecijanski smještaj do posljednjeg detalja, i jedan je od najcjenjenijih hotela u Veneciji po razini udobnosti i kvaliteti pruženih usluga. Usluge kao što su korištenje faksa i pranje rublja su Vam dostupna na zahtjev u hotelu. Gosti hotela imaju priliku koristiti TV salu i bar za trenutke opuštanja i druženja. Doručak se u ljetnoj sezoni poslužuje u unutarnjem dvorištu. Buffet doručak nudi izbor od slatkih, slanih namirnica i raznih kofeinskih napitaka kako bi se pronašlo nešto za svakog gosta. 
Uživajte u prekrasnom krajoliku romantične Venecije, ukusnoj hrani i ljubaznom domaćem stanovništvu! Neka Vam ovo putovanje ostane još dugo u lijepom sjećanju!