A&O hoteli i hosteli smješteni su u samim centrima europskih metropola i svatko može naći mjesto koje mu najviše odgovara jer su savršena kombinacija hotela i hostela pogotovo za mlađu populaciju.

Osnovan 2000. godine , A&O hoteli su odličan omjer cijene i kvalitete za strastvene putnike željne upoznavanja svjetskih metropola kao što su: u Berlin, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Frankfurt, Graz, Hamburg, Karlsruhe, Köln, Leipzig, Nürnberg, Pragu, Beč i Münchenu. Inovativna kombinacija hotela i hostela pod jednim krovom nudi svojim gostima veliki izbor različitih opcija soba cjenovno pogodnih za svakoga. To je razlog zašto su A&O hoteli omiljeni među mnogim različitim skupinama korisnika kao što su "backpackeri", solo putnici, obitelji, školarci, studenti ili udruge.

Mlado i ljubazno osoblje brine o gostima svih 365 dana u godini 24 sata dnevno kako bi im osigurali ugodan i opušten boravak.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. 

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.ba i na tel. 00385/ 21 470-284  Operativni centar u Hrvatskoj.